I OPEN D’ ESCALADA NOCTURN (Light Holds) 12/02/2011 organitzat pel CIM

Els amics del CIM ens demanen fem difusió de l'Open d'Escalada Nocturn que estan organitzant, per si a algú li pot interessar.

El dia 12 de febrer 2011 a partir de les 19 h fins aproximadament a les 2 de la nit, es durà a terme el I OPEN D’ ESCALADA NOCTURN (Light Holds) organitzat pel CIM (Centre d’ iniciatives de Muntanya) de Lliçà de Vall, l’acte es celebrarà al pavelló esportiu de la mateixa localitat.

BASE:
L’Open constarà d’una competició de velocitat, on els concursants inscrits realitzaran la via de dos en dos i l’hauran de fer en el millor temps possible. Un cop tots els concursants hagin fet la via es seleccionaran els vuit millors temps i tornaran a realitzar novament la via, aquest cop però la prova serà eliminatòria. Tots els inscrits puntuaran aquesta prova segons el temps realitzat.
Apart de la prova de velocitat al rocòdrom del pavelló també hi hauràn rutes de blocs, prova de llançaments, slack line i trempacaixes. Aquestes proves es podran realitzar en l’ordre que decideixin els concursants inscrits que s’aniran autoavaluant amb l’ajut del tiquet de control que s’entrega amb la inscripció.
Un Dj acompanyar la festa, amb una bona botifarrada, projecció de vídeos, tot això amb un ambient espectacular amb ajuda de les LIGTH HOLDS, volem “liarla parda”.

INSCRIPCIÒ : és de 15 euros el mateix dia i 12 euros anticipada fins el 8 de febrer, realitzant un ingrés en el nº de c/c 2100-3823-92-0100293211 LA CAIXA amb el nom i nº de DNI .CALDRÀ PORTAR EL JUSTIFICANT D’INGRES EL DIA DE L’OPEN. Aquest preu inclou samarreta, un entrepà, una consumició i un obsequi per a tots els participants.

Cal destacar la implicació de VERD ES VIDA, VERI, COBEGA, TRANGO, RESINECO, FIXE, MILLET, BOREAL, ALPINA, 8CPLUS, JULBO, ILLA SPORTS, BEAL, MADROCK que contribueixen amb l’aportació de premis per als guanyadors i per al sorteig de material entre tots els inscrits a l’Open.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a nosaltres via e-mail jmrasti@hotmail.com o al cim-lldv@hotmail.com T’HI ESPEREM!!


Comentaris