Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de maig 16, 2010

Dia de la Biodiversitat

Us recordem que demà és el dia de la Biodiversitat, i que hi ha una caminada de Viladrau fins l'Ermita de l'Erola. La sortida és a 2/4 de 8 del Torrent. Us hi esperem!

V CAMINADA GR210 - CAMÍ VORA EL TER

Imatge
Per si a algú li pot ser d'interès.

14é 8000 per Edurne Pasaban

Imatge
L'alpinista guipuscoana Edurne Pasaban (junt amb l'equip de Al filo de lo Imposible) aquest dilluns 17/05 ha aconseguit fer el cim del Shisha Pangma (8.027 m). És la segona dona que aconsegueix els 14 8000 del planeta; o potser la primera! ja que encara està per resoldre la polèmica sobre l'ascensió al Kangchenjunga d'Oh Eun - Sun la primavera passada. Shisha Pangma

D'EROLA A EROLA

Imatge
Bona tarda! Us envio informació sobre l' Erola a Erola 2010 . Aquest any anem a trobar l'Erola que hi ha a prop del pantà d'oliana, en funció de la gent, tenim previst poder fer dues activitats, una caminada o dues parts de la via ferrada Regina. Un grup pot fer la via ferrada i l'altre la caminada i trovar-nos a les 3 del mig dia per dinar.... o una mica de tot !!  Per fer-ho és molt important que els que volgueu venir ens digueu que us ve més de gust, una caminada o una ferrada. Apa doncs, a veure si som uns quants!