Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de maig 15, 2011

VI Estades d'Iniciació a l'Escalada i l'Alta Muntanya

Imatge
La FEEC organitzarà del 26 de juny al 3 de juliol de 2011 les "VI Estades d'Iniciació a l'Escalada i l'Alta Muntanya", que tindran lloc als Pirineus Occidentals.  L’objectiu de les estades és iniciar els joves entre 14 i 18 anys en les tècniques de l’escalada i l’alpinisme per a poder progressar amb seguretat en l’alta muntanya. El terreny on es desenvoluparà l’activitat prevista serà principalment la zona de de la Vall Fosca (al refugi de la Colomina s’hi dormirà la major part de les nits).  El cost de l'estada és de  100 €. El desplaçament fins al lloc de l'activitat anirà a càrrec de cada participant.  Els joves estan obligats a seguir les directrius dels tècnics. Aquestes activitats es realitzaran exclusivament entre els participants admesos a les  estades i no podran participar-hi altres persones.  Participants i inscripcions   Podran participar-hi joves d'ambdós sexes, que acompleixin els següents requisits:  Tenir entre 14 i 18 anys d'edat.

Conferència Pirineu de Lleida

Imatge
Pels més joves, Per descobrir el Pirineu lleidatà, Per saber noves rutes, I per descobrir els refugis.

Apa Sherpa aconsegueix el seu 21é cim de l'Everest

Aquest passat 12 de maig Apa Sherpa aconsegueix el seu 21é cim al sostre del món i segueix sent la persona que més vegades ha aconseguit el cim Sagarmatha. Ho ha aconseguit dins de l'expedició Eco Everest, organitzada per Ang Tshering Sherpa, que està retirant 5 tones de tota la muntanya des del cim fins al camp base. Notícia original Barrabés.com

Travessa d'Erola a Erola

Imatge
Com cada any, quan el verd ja és dalt de les muntanyes del montseny, per finals de maig, toca la Travessa d'Erola a Erola, aquest any anem a veure la Font d'Erola. Si esteu interessats poseu-vos en contacte.