VI Estades d'Iniciació a l'Escalada i l'Alta Muntanya

La FEEC organitzarà del 26 de juny al 3 de juliol de 2011 les "VI Estades d'Iniciació a l'Escalada i l'Alta Muntanya", que tindran lloc als Pirineus Occidentals. 
L’objectiu de les estades és iniciar els joves entre 14 i 18 anys en les tècniques de l’escalada i l’alpinisme per a poder progressar amb seguretat en l’alta muntanya. El terreny on es desenvoluparà l’activitat prevista serà principalment la zona de de la Vall Fosca (al refugi de la Colomina s’hi dormirà la major part de les nits). 
El cost de l'estada és de  100 €. El desplaçament fins al lloc de l'activitat anirà a càrrec de cada participant. 
Els joves estan obligats a seguir les directrius dels tècnics. Aquestes activitats es realitzaran exclusivament entre els participants admesos a les  estades i no podran participar-hi altres persones. 
Participants i inscripcions  
Podran participar-hi joves d'ambdós sexes, que acompleixin els següents requisits: 
  • Tenir entre 14 i 18 anys d'edat. El menors de 18 anys hauran d'adjuntar un permís dels pares, amb fotocòpia del DNI dels mateixos. 
  • Ser titular de la llicència esportiva de la FEEC (modalitat C o D) de l'any 2011. 
  • Enviar la fitxa d’inscripció a l'Àrea Social de la  FEEC, per correu electrònic a social@feec.cat o personalment (la Rambla, 41 pral. de Barcelona) amb la referència "VI Estades d'Iniciació a l'Escalada i l'Alta Muntanya". 
  • El termini d'inscripció s'acaba el dia 31 de maig de 2011. 

A continuació, el dimarts 7 de juny, un cop acceptades les sol·licituds, es farà una reunió explicativa a les 20 h a la seu de la FEEC, amb la presència dels responsables de les Estades, els pares o tutors i els participants. 
Tindran prioritat aquells joves que no hagin participat mai en d’altres estades de la FEEC. 

Àrea Social i l'Àrea de Formació FEEC

Si hi esteu interessats ens ho feu saber i us enviarem la documentació per omplir.

Comentaris