Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juny 13, 2010

Marxa Vall de Cardós - Romànic a la claror 03/07/2010

Imatge
Ens plau adjuntar-vos el programa corresponent a la propera edició de la Marxa Vall de Cardós – Romànic a la claror que tindrà lloc el proper 3 de juliol. Per si us cal més informació, us remetem a les pàgines de la nostra web sobre l'activitat. També podeu entrar directament a la nostra Web: http://www.elcim.cat/

Trail de l’Emmona, un nou repte pels amants de les marxes de resistència

Imatge
Els dies 24 i 25 de juliol se celebrarà la primera edició del Trail de l'Emmona, rere l'ombra del Comte, organitzat per la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses i amb la col·laboració del Club Excursionista Ripoll, l'Associació Esportiva Vidabona, el Club Alpí Vall del Segadell i el Club Triatló Sant Joan entre altres. Es tracta d'una nova marxa de resistència amb sortida i arribada a Sant Joan de les Abadesses i que recorrerà gran part de la comarca del Ripollès, passant per llocs tant emblemàtics com Ripoll, Les Llosses, Gombrèn, el Santuari de Montgrony, el Coll de Coma Ermada (1.875 m) i sostre de la prova, Campelles, Campdevànol, Sant Amand (1.846 m) i Ogassa. Un recorregut de 105 quilòmetres i més de 10.000 metres de desnivell acumulat.Tot l'itinerari estarà senyalitzat i l'organització té previstos 6 avituallaments sòlids, 6 de líquids i un bon àpat a l'arribada per a tots els participants. La sortida serà el dissabte 24 de juliol a les 17:

ViladrauDigital.com

Ha nascut un nou mitjà electrònic a Viladrau. Es tracta de ViladrauDigital.com , un diari electrònic que neix amb l'objectiu d'oferir una realitat informativa i independent, contribuint a conformar l'espai comunicatiu viladrauenc. ViladrauDigital.com vol treballar amb rigor periodístic, profunditzant en els articles i en el compromís en els valors. Tot i que es reconeix limitat de recursos, aquest mitjà aspira a fer-se gran de la mà del creixement professional i intel·lectual dels seus periodistes i de la interacció amb els lectors i lectores. D'aquesta manera el nou diari digital ViladrauDigital.com vol organitzar-se i treballar de manera unitària amb el poble.

NOTÍCIES FEDME: 17/06/2010

Últimas Noticias FEDME LOS PRÓXIMOS 26 Y 27 DE JUNIO SE CELEBRARÁ EL CAMPEONATO DE ESPAÑA DE ESCALADA DE DIFICULTAD 2010 El campeonato tendrá lugar en los Jardines de Méndez Nuñez de A Coruña. Inscripciones: - Derechos de Inscripción cat. absoluta: 23 Euros - Derechos de Inscripción cat. Juvenil: 13 Euros - Fecha límite de Inscripción: 25 Junio – 13.00 hrs - Teléfono de información: 902302430 - Fax Inscripciones: 985510279 - Datos a enviar (fax): Nombre y apellidos + DNI + Federación +Justificante [...] PRESENTADA LA WEB DE ALBERGUES Y REFUGIOS DE ARAGÓN, UN NUEVO SERVICIO QUE PERMITE INFORMARSE Y RESERVAR PLAZA EN MÁS DE 50 ESTABLECIMIENTOS El pasado lunes se celebró en la sala Joaquín Roncal el acto oficial de presentación de la nueva página web de albergues y refugios de Aragón que, además de los representantes de las entidades que han participado en la puesta en marcha de la misma, contó con una nutrida participación de público. Dio la bienvenida al [...] Puede

APLEC DE MATAGALLS

Imatge
Bona tarda a tots, Estem dissenyant una sortida al Matagalls el dia 11/07/2010 (Dia de l'Aplec) per nens i nenes entre 7 i 13 anys. Podeu portar-hi amics, quants més siguem millor! Us envio informació per si podeu estar-hi interessats. Salut!