Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 9, 2014

El CAU DE VILADRAU #caudeviladrau

Imatge
A iniciativa d'uns quant joves del poble, hem creat un cau, el CAU DE VILADRAU! Si sou joves i esteu interessats en formar part d'aquest grup, podeu trobar la informació a http://caudeviladrau.blogspot.com.es/            

22/03/2014: #Assemblea General de Socis i #Calçotada

Imatge
Hola! Per tots aquells que no ho hagueu rebut encara, us informem que el proper dissabte 22/03/2014, cel·lebrarem l'Assemblea General de Socis, on l'ordre del dia serà: Presentació memòria 2013 Estat de comptes anuals 2013 Programa de sortides i noves propostes 2014 Precs i preguntes El lloc de la cel·lebració serà al Centre Santa Marta de Viladrau. 1a. Convocatòria a les 17:00 2a. Convocatòria a les 17:30 Per fer-ho tot més amè, farem UNA CALÇOTADA! Us convidem a tots a venir-hi. Salut i Muntanya!

Llicències FEEC 2014

Imatge
Un altra any ha començat i pels que sortim a la muntanya, és important estar federats. Aquí us deixem els preus de les llicències de la FEEC per si us poden interessar. Recordem que per poder estar federats heu de ser membres d'un club i aquest és el que us podrà tramitar la llicència. Salut i Muntanya!