Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de gener 30, 2011

Propera sortida ... VALL TER! Aquest diumenge 6/02/2011

Imatge
Aquest diumenge que ve marxem cap a Vall Ter, us hi esperem a tots!

BICICLETES SOLIDÀRIES

Imatge
Si teniu alguna bicicleta que no feu servir aquesta és una bona opció, aquí us ho deixo per si a algú li pot interessar

DIMISSIÓ DEL PRESIDENT DE LA FEEC

En data 28/01/2011 se'ns ha comunicat la dimissió del president de la FEEC Dani Planas que deixa el càrrec per raons personals. En Jordi Merino, Vicepresident primer, assumeix a partir d'aquest moment la Presidència de la FEEC.

MARXA ANAR-HI ANANT 27/02/2011 CEIP SANT JORDI

Imatge
Us fem saber que al CEIP “SANT JORDI”, un any més, organitzem el proper 27 de febrer la marxa “ANAR-HI ANANT”. Aquesta és una marxa oberta a tothom i que està pensada per a poder-se fer caminant o corrent; tota ella discorre per camins amples de terra i pel mig de boscos al voltant del nostre poble i procurant arribar a punts enlairats des d’on poder fruir del paisatge. El nostre principal objectiu és que la puguin gaudir el màxim possible de persones i és per això que aquest any l’hem dissenyada també amb tres recorreguts: Un d’uns 11 km. Un altre d’uns 15 km. I també un de més llarg d’uns 25 km. Per acabar, mentre els marxaires descansen i es relaxen després de la suada, preparem a tots els participants un bon esmorzar, consistent amb carn a la brasa regada amb un bon vi i acompanyada d’una amanida i perquè a casa tothom continuï pensant amb nosaltres regalem una bossa on hi ha entre altres coses un lot d’embotits Casademont.

I OPEN D’ ESCALADA NOCTURN (Light Holds) 12/02/2011 organitzat pel CIM

Imatge
Els amics del CIM ens demanen fem difusió de l'Open d'Escalada Nocturn que estan organitzant, per si a algú li pot interessar. El dia 12 de febrer 2011 a partir de les 19 h fins aproximadament a les 2 de la nit, es durà a terme el I OPEN D’ ESCALADA NOCTURN (Light Holds) organitzat pel CIM (Centre d’ iniciatives de Muntanya) de Lliçà de Vall, l’acte es celebrarà al pavelló esportiu de la mateixa localitat. BASE: L’Open constarà d’una competició de velocitat, on els concursants inscrits realitzaran la via de dos en dos i l’hauran de fer en el millor temps possible. Un cop tots els concursants hagin fet la via es seleccionaran els vuit millors temps i tornaran a realitzar novament la via, aquest cop però la prova serà eliminatòria. Tots els inscrits puntuaran aquesta prova segons el temps realitzat. Apart de la prova de velocitat al rocòdrom del pavelló també hi hauràn rutes de blocs, prova de llançaments, slack line i trempacaixes. Aquestes proves es podran realitzar en l’ordr