Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 4, 2012

Cursa de Muntanya "La Vall del Matagalls"

Imatge
Hola! Ja ho tenim aquí, el proper 22 d'abril organitzem la segona edició de la Cursa de Muntanya de La Vall del Matagalls. En aquesta ocasió hi haurà dos recorreguts, un de 26km amb un desnivell positiu de 2250m i l'altre d'uns 40km amb 3000m positius. En breu tindrem els recorreguts, preus i inscripcions. Aneu preparant les sabatilles que això ja comença!

VOLTA CERDANYA ULTRAFONS More KM !! More Fun !! Kilian Jornet

Imatge

Climbat obre un nou centre a Girona

El proper dia 10/03/2012 es realitzarà l'inauguració del centre d'escalada més gran de la província de Girona. A partir de les 11h, jornada de portes obertes i a les 18h inauguració amb exhibició de Ramón Julian, campió del món i d'altres grans professionals del món de l'escalada.

Castilla y León crea la tasa de rescate para 2012. Desnivel

I tornen a l'atac, a Castella y Lleó creen una taxa de rescat. La primera hora de helicóptero será de 1.947 euros y después cobrarán por minutos. No atender una alerta meteorológica, accidentarse en "zonas señaladas como peligrosas" o prohibidas, o no llevar el equipamiento adecuado serán las causas de tener que pagar el rescate en montaña. Castilla y León crea la tasa de rescate para 2012. Desnivel