Els Quedamitjahora

Qui som?

L'Associació excursionista de Viladrau kd 1/2h és una entitat sense ànim de lucre que constitueix el gener del 2008 i recull l'esperit i el treball dut a terme per aquelles persones responsables d’organitzar sortides al Montseny i arreu de Catalunya des de Viladrau, que des de fa més de deu anys, han organitzat, recolzat, promocionat i participat en les iniciatives com, l’entronització del pessebre a Sant Segimon, la travessa d’Erola a Erola, la caminada popular de les fonts, les sortides del primer diumenge de mes i la cavada popular al Matagalls, entre d’altres. A totes elles, el nostre reconeixement i agraïment per la tasca realitzada.
Fidels als valors d’estimació al país, l’excursionisme, de difusió i d’interpretació del patrimoni natural i social del que en som dipositaris, s’incorporen a la entitat persones vinculades al desenvolupament sostenible des de diferents camps d’activitats social.

L'AEV kd 1/2h té com a principal modalitat o disciplina esportiva l'Excursionisme i és una entitat membre de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i per tant inscrita en el registre d'Entitats Esportives de la Secretaria General de l'Esport amb nº d'inscripció 13774.

L'Associació inclou també les modalitats o disciplines esportives de qualsevol altra activitat realitzable a la muntanya, com alpinisme, escalada, o descens de barrancs, entre d'altres.

La finalitat de l'AEV kd 1/2h és:
  • Estimular, promoure i difondre recerques d'indrets i histories relacionades amb el patrimoni natural i social, a fi de progressar en la seva conservació i desenvolupament sostenible.
  • Fomentar l'interès de joves i adults per la muntanya i l'esport de l'excursionisme per afavorir també l'activitat econòmica del municipi.
Per acomplir amb les seves finalitats, l'AEV kd 1/2h col·labora en els actes que s'organitzen en el municipi, ja sigui per l'Ajuntament o per alguna altra Entitat Social. I pot organitzar sortides, senyalitzar recorreguts, netejar camins, excursions, cursets de formació, trobades, conferències, sessions d'investigació, així com lliurar informes quan li siguin sol·licitats i editar publicacions impreses o telemàtiques relacionades amb les matèries d’estudi.

L’entitat no te cap finalitat política sinó social i de col·laboració amb l’Ajuntament o altres entitats culturals i esportives del municipi.

On som?
c/Montseny s/n (Mas El Torrent)
17406 - Viladrau
Contacte: aev.kd12h@gmail.com
www.quedamitjahora.cat


Mostra un mapa més gran
v310821