XIV CURSA D'ESTIU A PREMIÀ DE MAR

El proper dissabte 2 de juliol tindrà lloc la XIV Cursa d’Estiu a Premià de Mar, un esdeveniment esportiu obert a tothom i que transcorre en un circuit de paisatge típicament mediterrani, de 10 quilòmetres de recorregut per als adults i d’1 quilòmetre per als infants.
Aquest és el primer any que la cursa pren un caire solidari; i ho fa a favor de la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, coneguda com l’ELA.
Tots els participants que ho desitgin poden marcar la “casella solidària” i fer donatiu d’1 euro a benefici de la Fundació Miquel Valls, una organització sense ànim de lucre que treballa a Catalunya amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i donar suport a les seves famílies.
Pots realitzar el donatiu i la inscripció a la pàgina web www.cursapremia.com i en alguns establiments col·laboradors que també pots consultar en aquesta web.
Si vols més informació de l’ELA i la tasca que desenvolupa la Fundació Miquel Valls, pots fer-ho a www.fundaciomiquelvalls.org

Vine a córrer a la cursa de Premià de Mar, vine a córrer per l’ELA!

XIV Cursa d’Estiu a Premià de Mar
Dia: 2 juliol
Hora: 19.00 recorregut infantil i 19.30 recorregut adults
Lloc de sortida i arribada: Pavelló d’Esports Voramar (Riera de Premià, 58)

Comentaris