Cursa de la Lluna 2012


Els amics del Centre Excursionista de Catalunya ens conviden a la CURSA DE LA LLUNA 2012

INFORMACIÓ
Data: 10 de Març de 2012
Sortida i arribada: Estació de muntanya Vall de Núria.
Organització: Centre Excursionista de Catalunya (http://www.cec.cat)
Col·laboració: Vall de Núria (http://www.valldenuria.cat)
Inscripcions : http://cursalluna.cec.cat Contacte : competicions@cec.cat

La Cursa de la Lluna és una cursa d’esquí de muntanya, popular, que consisteix en una ascensió nocturna al cim del Puigmal i aquest any, per primera vegada, acompanyada per una marxa de raquetes. 
L’ascensió s’inicia a l’estació de Vall de Núria (1.970m), passant per la Forat de l’Embut i el pluviòmetre per arribar al cim del Puigmal (2.910m), on finalitza la cursa. 
Tot el recorregut, tant la pujada com la baixada es senyalitza mitjançat barres lluminoses, que permeten seguir el traçat a la perfecció i identificar els controls que vetllen per la seguretat dels participants. 
Paral·lelament a la cursa d’esquí, es realitza una marxa amb raquetes de neu. Hi haurà un nivell I per aquells que només vulguin observar de prop el desenvolupament de la cursa (zona del pluviòmetre, 2.600m)), i un nivell II pels més agosarats que vulguin arribar fins al cim del Puigmal(2.910m). 
Un cop els corredors, raquetistes i acompanyants han retornat a l’estació, es realitzarà un sopar de germanor, el lliurament de premis i el sorteig de material.Comentaris