VI ESTADES HIVERNALS D’INICIACIÓ A L’ESCALADA I ALTA MUNTANYA.

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitzarà les "VI Estades Hivernals d'Iniciació a l'Escalada i l'Alta muntanya" del 31 de març al 4 d'abril de 2012.
Els objectius de les estades, que es desenvoluparan al Pirineu català, són fomentar les activitats de muntanya entre els joves, iniciar-los en les pràctiques d'escalada i alta muntanya treballant continguts tècnics i de seguretat, i a la vegada transmetre valors ètics d'aquesta pràctica.
Per assolir aquests objectius, al llarg de les estades es realitzaran diverses activitats que permetran als joves adquirir coneixements bàsics d'escalada i alta muntanya, viure experiències noves i conviure amb els companys.
Els joves sempre aniran acompanyats per Instructors de l'Escola Catalana d'Alta Muntanya (ECAM) que els guiaran en la descoberta del món de la muntanya i en el treball de les tècniques alpinístiques i d'escalada. Així doncs, pel bon desenvolupament de les activitats i de les estades, els joves hauran d'atendre i seguir les directrius que els Instructors els donin.

Participants:
Els nois i noies que vulguin participar en les estades caldrà que compleixin els següents requisits:
• Tenir entre 16 i 20 anys d'edat. Els menors de 18 anys hauran de presentar un permís patern o del tutor i adjuntar-hi una fotocòpia del DNI dels mateixos.
• Ser titular de la llicència esportiva de la FEEC de l'any 2012 (mínim modalitat C).

Inscripcions: 
Els joves que vulguin participar en les estades hauran d'enviar la sol·licitud d'inscripció a l'Àrea Social de la FEEC, ja sigui per fax (93 412 63 53) o correu electrònic a social@feec.cat amb la referència "Estades Hivernals". Aquesta també es podrà entregar personalment a la seu de la FEEC (la Rambla, 41 pral. de Barcelona).

El termini d'enviament o entrega de la sol·licitud serà 23 de Març de 2012. Un cop rebuda, l'Àrea Social es posarà en contacte amb els joves per informar-los de com formalitzar la inscripció. El cost d'aquesta serà de 50€, preu que inclou les despeses d'allotjament i manutenció; els desplaçaments aniran a càrrec de l'alumne.

Comentaris