Agraïment col·laboradors Cursa VDM 2012

Ja han passat uns dies des de la 2a CURSA DE LA VALL DEL MATAGALLS, i crec que hem d'estar contents i orgullosos de formar part d'un GRUP SOCIAL unit com som l'ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA DE VILADRAU KD 1/2 H.

La Cursa va acabar sense incidents, al menys a destacar, tots la vem valorar amb èxit. Durant aquests dies, hem recollit tant felicitacions, com coses a millorar, de les que evidentment, en prenem nota.

El meu agraïment personal als membres de la junta i als nostres amics que sempre estan a disposició com en Boom, Martí, Agustí, Xevi, Bet, Manolo, Serrabasa, Pere, l'Enric, la Berta i l'Èlia, Rosa, Blanca, els amics de Montanyà ... (perdoneu si ens en deixem algun).
Els corredors, un 10!

També hem d'agrair la col·laboració desinteressada de CERVESA DE MONTSENY, EL CELLERET D'EN BOOM, LIQUATS VEGETALS, SA, AIGUA DE VILADRAU, BEGUDES MARIA RIERA, SANTA MARTA, MUNTANYA DE LLIBRES, MONTANYÀ ESPORTS, FEEC, CENTRE EXCURSIONISTA DE SEVA, AJUNTAMENT DE VILADRAU, ALS PROPIETARIS DE TERRENYS PAR ON HA PASSAT LA CURSA i a la DIRECCIÓ DEL PARC DEL MONTSENY. A tots ells moltes gràcies. 

L'AEV kd 1/2 h i jo com a President, no volem entrar a valorar comentaris poc afortunats però, en tot cas, si que vull ressaltar que la nostra activitat sempre estarà basada en el que CREIEM i no en imposicions. 
És una llàstima que no es vulgui valorar l'esforç que representa un muntatge d'aquest tipus, que hem fet amb molt de gust, perquè ens agrada la muntanya i estimem Viladrau.

Fins la propera activitat, perquè hi CREIEM. Gràcies a tots.
Caminant fem salut,

JORDI GIRALT
President

Comentaris

MMC ha dit…
Com a participant, també us agraeixo a tots la cursa que va ser molt divertida.
Gràcies!
Lluís JJ ha dit…
Jo també us vull felicitar per la organització de la cursa. M'ho vaig passar molt bé.
Moltes gràcies!!