33è FESTIVAL DE CINEMA DE MUNTANYA

Us deixem aquí informació del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló.


Newsletter
15/11/2015
Tres dies intensos, i en vénen més!
Amb un ple absolut al teatre Cirvianum, la gala '40 anys de catalans a 8.000 metres' va convertir Torelló en l'epicentre del millor alpinisme del país. Homenatge merescut als més grans: Josep Manuel Anglada, Òscar Cadiach, Ferran Latorre, Araceli Segarra i fins a nou alpinistes més van compartir les experiències més extremes als pics més alts del planeta. Una foto per a la història!

Les primeres sessions competitives d'aquest cap de setmana també ha deixat moments molt especials. Com ara l'estrena de la producció La TPE, que va penjar el cartell d'aforament complet al cine del Casal. O la sessió NeuExtrem i la sessió de diumenge, amb realitzadors en directe per presentar les seves pel·lícules. I aquest any, com a novetat, música en directe amb els Paracaigudistes acústics a la festa del Festival!

I pels que encara no heu passat pel Festival BBVA de Cinema de Mutanya, les projeccions continuen aquesta setmana! Aquest dilluns, el realitzador de Solo. Escalada a la vida, Jordi Varela, serà a Torelló per presentar el film. Dimecres comptarem amb la visita del nepalès Bhojraj Bhat, per Sunakali, i dijous, l'italià Norbert Vieider presentarà la pel·lícula d'escalada Der Zinnenmann. I divendres, ens visitaran el realitzador Pere Herms, per Art of route setting, Sebastian Copeland, director de Across the ice-The Greenland Victory march, i Gerard Peris i Jon Herranz, per Panaroma. Que no t'ho expliquin! 


Comentaris