Nova predició meteorològia en format vídeo del Pirineu #Meteocat

Hola!

La Feec ens ha fet arribar una informació que creiem que pot ser del vostre interès.

El Servei Meteorològic de Catalunya estrena la nova predicció meteorològica en format vídeo dedicada al Pirineu.
Aquest vídeo, que té una durada d’uns 2 minuts aproximadament, s’elabora des de l’Àrea de Predicció i s’actualitzarà diàriament, de dilluns a diumenge, a les 17.00 hores. El contingut és el següent:
  • Explicació d’informació procedent de models meteorològics o de diferents eines de teledetecció (Xarxa de Radars, satèl·lit METEOSAT, Xarxa de descàrregues elèctriques, dades de les Estacions Meteorològiques Automàtiques, etc…), segons la situació meteorològica prevista.
  • Explicació detallada de la predicció meteorològica de l’endemà (D+1) del Pirineu Occidental i del Pirineu Oriental.
  • Mapes de símbols de l’endemà (D+1) de diversos punts d’interès del Pirineu Occidental i de l’Oriental, així com predicció de temperatura mínima, màxima i, en cas de nevades, de la cota de neu prevista.
  • Explicació de la predicció meteorològica del segon i tercer dia vista (D+2 i D+3) pel Pirineu. 
  • Mapes de símbols del segon i tercer dia vista (D+2 i D+3).
  • Explicació de qualsevol altra informació meteorològica destacada (Avisos de Situació Meteorològica de Perill, dades climatològiques, fotografies o vídeos de fenòmens meteorològics d’interès, etc…)

Aquest nou servei es podrà consultar, juntament amb el vídeo de la predicció general de Catalunya, al web www.meteo.cat mitjançant el portal de Vídeos de predicció a través del següent enllaç: 


Comentaris