Benvolguts i benvolgudes,

Recordeu que l’Associació Excursionista de Viladrau kd ½ està afiliada a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, i posa a disposició de tots vosaltres la possibilitat de tramitar la llicència federativa anual.

 https://www.feec.cat/wp-content/uploads/2012/12/Carnet2017.png

Aquesta llicència és una pòlissa d’accidents a la muntanya que també integra una cobertura de responsabilitat civil. La cobertura de la llicència és anual i va de gener a desembre del mateix any, el cost és el mateix durant tot l’any menys l’últim quadrimestre (de setembre a desembre) que hi ha un descompte del 40-50% aproximadament.

Amb la llicència hi ha un numero de telèfon per contactar directament amb la companyia asseguradora en cas d’accidents, per emergències s’ha de notificar al 112 i posteriorment donar el ''parte'' a la companyia perquè aquesta es faci càrrec del cost del rescat, hospitalització...

La llicència de la FEEC també integra descomptes per els federats en diferents centres i/o establiments que es poden consultar al web,  descomptes als refugis propis de la FEEC, una APP per tenir tota la informació i dades personals al dispositiu mòbil i la revista VÈRTEX, una de les més llegides amb català.

Adjuntem la taula de preus i modalitats. Segons les activitats esportives que es practiquin i el territori, el preu és diferent.

És molt important que la gent vagi a la muntanya segura i federada per no tenir cap tipus de problema en cas d’accident i tenir cobertura en cas d’accidentar a una tercera persona.

No dubteu en contactar amb nosaltres per dubtes o més informació.

Moltes gràcies,

Comentaris