Pica d'Estats

Del 29 al 30 de juliol, el kd 1/2 va cap a la Pica d'Estats.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/89/Pica_Estats.jpg/280px-Pica_Estats.jpg

Sobre la sortida, es tracta de pujar al pic de Torre Blanca, de 2.619 m, que és el més alt de Cantàbria. La idea és pujar el dimecres 23 d’Agost amb el telefèric de Fuente de Fe i començar a caminar.

La ruta seria la que es descriu en aquest link:

Ens quedarem a dormir al refugi de Diego Mella (també anomenat Collado Jermoso), i al dia següent baixarem fins al punt de partida.
Donada la distància que ens separa de Cantàbria i que la nit del 22 al 23 d’Agost l’haurem de passar en algun hotel proper a la zona, organitzarem un programa turístic pels dies següents a la ruta, i també programa alternatiu per acompanyants no caminadors pels dies 23 i 24 d’Agost.
Però ara és important que reservis al refugi Collado Jermoso, abans de que s’esgotin les places. Les reserves es fan en aquest link:
·         Selecciona “Refugio de Collado Jermoso”,
·         Indica el día 23/08/17 com a dia d’entrada i el 24/08/17 per la sortida.
·         Com a hora d’entrada pots indicar les 19:00 h.
·         Recomanem triar el sopar del 23 i l’esmorçar del 24.
·         Al moment de la reserva s´han de pagar 12 € per persona, que després es descompten del preu a pagar. Si anules la reserva fins a 16 dies abans es retorna el 100%.
En cas de dubte és millor reservar, perquè segons s’acosti la data s’aniran esgotant les places.
El preu per adults federats és de 28,70 € la mitja pensió i 34,20 € pels adults no federats. Els nens fins a 14 anys paguen 5€ menys.
Tots els interessats en assistir s'ha de comunicar a info@quedamitjahora.com. Tant els que pujaran a caminar com els que faran “camp base”. Pels no federats, és obligatori treure la llicència temporal, que tramitarem des de l’associació.
 Més informació i dubtes al correu de l'entitat o a qualsevol membre de la junta.
 Gràcies,

Comentaris