PUJADA A MATAGALLS DIA 25 A LA NIT

Benvolguts socis,

Encara que la major part de vosaltres ja ho sabeu i hi participeu cada any, enguany fem també la tradicional pujada a Matagalls el dia 25 de desembre a la nit.

Ens trobem a la plaça a les 22:00 h per anar amb cotxe fins a on hi ha la cadena de l'inici del camí de Matagalls. Arribada a la creu cap a la mitja nit i després fem un "sopar" al bosc.

Us hi esperem!


AEV KD 1/2H

Trobareu totes les activitats que anem fent i d'altre informació al nostre blog www.quedamitjahora.com

L'informem que les dades personals obtingudes a partir d'aquest formulari, així com la seva direcció de correu electrònic, han estat incloses en un fitxer del qual és responsable ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA DE VILADRAU KD 1/2H amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada i que pogués ser del seu interés. ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA DE VILADRAU KD 1/2H es compromet a l'us exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat mencionada anteriorment. L'interessat declara tenir coneixement del destí i us de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquest e-mail implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, en els termes que estableix al Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent direcció ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA DE VILADRAU KD 1/2H c/ MONTSENY S/N 17406 - VILADRAU.
Abans d'imprimir aquest e-mail, pensa si és realment necessari, i en cas que ho sigui,  si ho fas a doble cara estalvies un 50% de paper, els arbres t'ho agrairan.

Comentaris