Sortida als Pics d'Europa

 Resultado de imagen de FOTOS PICOS DE EUROPA 
Ja tenim la planificació per la pujada als Pics d’Europa del mes d’agost. Es tracta de pujar al pic de Torre Blanca, de 2.619 m, que és el cim més alt de Cantàbria. La idea és pujar el dimecres 23 d’agost amb el telefèric de Fuente de Fe i començar a caminar. 
 La ruta serà com la següent: Possible ruta
Ens quedarem a dormir al refugi de Diego Mella (també anomenat Collado Jermoso), i al dia següent baixarem fins al punt de partida.

Donada la distància que ens separa de Cantàbria i que la nit del 22 al 23 d’agost l’haurem de passar en algun hotel proper a la zona, organitzarem un programa turístic pels dies següents a la ruta, i també programa alternatiu per acompanyants no caminadors pels dies 23 i 24 d’agost.

Els interessants, ara és important que reserveu al refugi Collado Jermoso, abans de que s’esgotin les places. Les reserves es fan en aquest link:


·         Selecciona “Refugio de Collado Jermoso”,
·         Indica el dia 23/08/17 com a dia d’entrada i el 24/08/17 per la sortida.
·         Com a hora d’entrada pots indicar les 19:00 h.
·         Recomanem triar el sopar del 23 i l’esmorzar del 24.
·         Al moment de la reserva, s´han d'abonar 12 € per persona, que després es descompten del preu a pagar. En cas anulació fins 16 dies abans es retorna el 100%.

En cas de dubte és millor reservar, perquè segons s’acosti la data s’aniran esgotant les places.

El preu per adults federats és de 28,70 € la mitja pensió i 34,20 € pels adults no federats. Els nens fins a 14 anys paguen 5€ menys.

Un cop feta la reserva, si us plau envieu un correu a info@quedamitjahora.com indicant el número de reserva, i també les persones que hi vindran. Tant els que pujaran a caminar com els que faran “camp base”. 
Pels no federats, és obligatori treure la llicència temporal, que tramitarem des de l’associació.

Per més informació contacteu amb la Ass. Kd 1/2.


AEV KD 1/2H

Comentaris